【地球盟友】【柯博拉Cobra】2012年10月21日訊息 【抉擇之日的情報更新】

We are now only hours away from the moment when our collective decision will create a powerful unified stream of positive free will that will be an important step towards our final liberation.
 
我們再過幾個小時就要用集體的抉擇創造強大的正面自由意志能量流。這道清流將是我們通往地球終極解放的重要步驟。
 
 
The World Liberation Meditation that is coming right now will build up energy for our mass event.
 
我們待會要進行的世界解放冥想將會為活動累積能量。
 
 
 
 
Additional instructions have been received. Five minutes before the Day of Decision mass meditation starts, we can sing together Imagine by John Lennon. You can find video with lyrics here:
 
這次的冥想指南新增了一個步驟。在抉擇之日集體冥想的前五分鐘,大家可以一起合唱約翰·藍儂的名曲-想像。這個Youtube影片有附歌詞:
 
 
 
 
Imaigne thousands of peole singing the same song in unson around the world! This will unify our hearts and strengthen the power of our unified free will. 
 
想像今天將有數千人在全世界合唱同一首歌曲! 大合唱將會團結大家的心念,並且強化我們集體自由意志的力量。
 
 
Again, instructions for the Day of Decision are here:
 
這是決擇之日的冥想指南:
 
 
 
Main video is here:
 
這是主要的介紹影片: 
 
 
 
Video for mobile phones is here:
 
這是手機版的介紹影片:
 
 
 
Main facebook group here:
 
這是活動的主要臉書社團:
 
 
 
And we have instructions in various languages.
 
這裡有各種語言的冥想指南:
 
 
德文:
 
 
西班牙文:
 
 
法文:
 
 
義大利文: 
 
 
葡萄牙文:
 
 
俄羅斯文:
 
 
克羅埃西亞語:
 
 
匈牙利文:
 
中文:
 
 
 
Let’s do this united!
 
讓我們團結起來,一起冥想!
 
 
原文:
 
 
翻譯:Patrick Shih
 
 

關於Cobra:

“柯博拉(Cobra)”是昴宿星轉世為地球的某個人類,Cobra為其代稱(由Compression breakthrough”壓縮突破”而來)。其與昴宿星人一直有面對面的直接接觸,他/她是抵抗運動官方的公開聯絡人。

 

抵抗運動是一群來自X行星,目前來到地球穿梭在地下阿加森文明隧道系統中的特種部隊。他們與喜馬拉雅山脈裡面和博拉博拉島下面的昴宿星人地下基地有著頻繁面對面接觸。抵抗運動的重要目的之一就是要加速黑暗勢力(陰謀集團)的移除及逮補。藉由抵抗運動於地面下往上放射的光與天空中銀河聯盟往下放射的光,共同夾擠地表的黑暗勢力(陰謀集團),即稱為”壓縮突破”。

 

 

本文出處網址: https://www.golden-ages.org/2012/10/21/day-of-decision-new-update/

轉載內容請保持內容完整並附上本文出處網址