【地球盟友】【柯博拉Cobra】2020年8月21日訊息【給地表民眾的簡短通知】

A Short Notice To The Surface Population

給地表民眾的簡短通知

 

Next two weeks will include some decisive moments which will determine to a great degree how the battle between the positive and negative timelines will play out.

 

接下來的兩個星期會出現好幾個關鍵的時間點。目前正面時間線和負面時間線正在進行拉鋸戰,這些重要時刻會在很大的程度上決定這場戰爭的結果。

 

Although the positive end result is secured, the way to there is not, and the Light Forces are asking everybody to do the Flower of Life meditation as often as they feel guided, in the next two weeks especially:

 

雖然光明勢力已經確保解放戰爭會有正面的結果,他們並沒有保證這場戰爭可以一路順暢無阻,直達終點。光明勢力呼籲大家按照內在的指引盡量多舉辦/多參加生命之花冥想,特別是在接下來的兩個星期:

https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html

 

They are also asking people to visualize the Flower of Life grid encompassing the planet and helping to harmonize the situation:

 

光明勢力也呼籲地表民眾觀想生命之花網格包圍整個地球,協助調和地球的局勢:

 

 

Visualizing planet Earth and especially the planetary surface completely immersed in pink Light is also helpful.

 

另一個有幫助的做法是觀想粉紅光降臨地球,並且觀想地表世界到處都充滿了粉紅色的聖光。

 

There will be two key moments where more massive participation in the Flower of Life meditation would be advised. 

 

光明勢力建議大家在兩個關鍵的時間點舉辦大規模的生命之花集體冥想。

 

The first one is the moment of Mars Saturn square which occurs on Monday, August 24th at  6:19 pm GMT. Flower of Life meditation at that moment will help dissipating the violent energy in the planetary energy field which will reach its peak at that moment.

 

第一個時間點是火星和土星的四分相。這個星象形成的時間是格林威治時間8月24日星期一的下午6點19分。一旦大家在這個時間點舉辦/參與生命之花冥想,就可以幫忙化解在地球能量網格當中達到峰值的暴力能量。

 

The second one is the moment of heliocentric Eris Pluto square which happens on Monday, August 31st at noon GMT. Flower of Life meditation at that moment will help supporting the Light Force fleets which will be involved in critical operations in the Solar system and in sublunar space at that time.

 

第二個時間點是以日心為準的鬩神星-冥王星四分相。這個星象形成的時間是格林威治時間8月31日星期一的中午12點。一旦大家在這個時間點舉辦/參與生命之花冥想,就可以幫助光明勢力的艦隊群在太陽系和月下空間進行好幾個至關重要的任務。

 

譯註:第一個時間點換算成中港台馬時間是8月25日星期二的凌晨2點19分。第二個時間點換算成中港台馬時間是8月31日星期一的晚上8點。

 

Victory of the Light!

 

光的勝利!

 

原文:

http://2012portal.blogspot.com/2020/08/a-short-notice-to-surface-population.html

 

翻譯:Patrick Shih

 

國際黃金時代團隊(公開LINE群)!請點選以下連結加入社群!
https://line.me/ti/g2/1bW-837FsElWxTijtiPCVA?utm_source=invitation&utm_medium=link_copy&utm_campaign=default

 

公開群會有簡單的問題:「請問你為什麼想加入社群?請說明對於事件和團隊的瞭解?」

請大家可以好好的想想並且認真回答,不然申請是有可能會被駁回的唷

 

關於Cobra:

“柯博拉(Cobra)”是昴宿星轉世為地球的某個人類,Cobra為其代稱(由Compression breakthrough”壓縮突破”而來)。其與昴宿星人一直有面對面的直接接觸,他/她是抵抗運動官方的公開聯絡人。

 

抵抗運動是一群來自X行星,目前來到地球穿梭在地下阿加森文明隧道系統中的特種部隊。他們與喜馬拉雅山脈裡面和博拉博拉島下面的昴宿星人地下基地有著頻繁面對面接觸。抵抗運動的重要目的之一就是要加速黑暗勢力(陰謀集團)的移除及逮補。藉由抵抗運動於地面下往上放射的光與天空中銀河聯盟往下放射的光,共同夾擠地表的黑暗勢力(陰謀集團),即稱為”壓縮突破”。

 

團隊目前有推展許多的活動,如:建設全球光網格、真相揭露/外星/靈性講座、實體聚會、管理多種媒體及訊息傳遞平台及人員培訓—等。各類工作及活動仍需金錢來協助推動。

如果您支持事件也希望地球重獲自由,請和我們一起努力,或是支持我們:

捐款連結:http://golden-ages-donate.org

 

微信隨喜打賞

 

 

本文出處網址:

https://www.golden-ages.org/2020/08/21/a-short-notice-to-the-surface-population-3/

轉載內容請保持內容完整並附上本文出處網址