光之工作者和光戰士們可以在心中請求抵抗運動在自己的現居地址底下蓋一座小型基地

…抵抗運動正在進行將來可能要出兵到地表世界的軍事準備。抵抗運動在全太陽系的基地在過去幾週已經出動援軍。這些生力軍也已經進入地球的地底世界。現在抵抗運動的人數已經達到1.4億人。這個數字可能還會大幅提升。
 
譯註:現在抵抗運動的人數已經比日本總人口(1.2億人)還多而且將來還可能會超過俄羅斯人口(1億4千4百50萬人)。
 
 
Before, members of the Resistance have refrained from coming more than 30 meters to the surface of the planet. With these current developments, some special Resistance forces are stationed only 5 to 10 meters below the surface.
 
抵抗運動成員以前通常只會在地表30公尺以下的區域活動。考量到現在的局勢發展,某些抵抗運動的特種部隊已經駐紮到距離地表只有5-10公尺的地下區域。
 
Lightworkers and Lightwarriors who envision part of their mission being involved in the Event operations, can telepathically ask for a small Resistance base be built under their current living location. This request must NOT be communicated aloud and must NOT be written anywhere. The Resistance will receive a request for a base to be built under the Lightwarrior’s house through a certain secure channel and will in most cases approve it. Those small bases will have a certain role in the Event operations.
 
如果光之工作者和光戰士們已經預見到自己在事件期間要執行的任務,他們可以在心中請求抵抗運動在自己的現居地址底下蓋一座小型基地。請這些光之工作者和光戰士們千萬不要大聲說出自己的請求也千萬不要留下文字記錄。抵抗運動會透過某種安全管道受理光之工作者們在自家底下興建基地的請求。這些請求大多數會通過。這些小型基地在將來的事件任務當中會有某種用處。….
 
 
圖文: 保持冷靜能使你成為絕地武士

詳全文:

【地球盟友】【柯博拉Cobra】2018年11月6日訊息【德爾塔方案】

https://www.golden-ages.org/2018/11/07/delta-option/